Без чого не може бути успішного готелю і ресторану?

Справжні практики з багаторічним досвідом управління готелями і ресторанами поділяться власними формулами успішного бізнесу
Знайдено в Україне
Асоціціація готелярів Чернівців
​12 грудня 10:00 – 18:00
Безкоштовно

м.Чернівці,
вул.Головна, 141,
Готель Буковина, конференц-зала

Як зробити сервіс кращим? Кількість гостей — більшою? А ваш бізнес ще прибутковішим? Як за щоденною операційною роботою не втратити головне — стратегію?

Формат: Це не просто суха теорія, це справжній майстер-клас, де потрібні ваша увага, відкритість та бажання впровадити отримані знання

На вас чекають: Найкращі сучасні практики. Реальні рецепти. Командний брейнстормінг.
Цей тренінг надає відповіді на найважливіші питання вашого бізнесу, він з успіхом пройшов в інших містах України і тепер черга готелярів та рестораторів Чернівців перевірити: чи все в них гаразд? Чи можна працювати краще і ефективніше і що для цього треба зробити?

Для кого це: Для керівників готелів, ресторанів і найвідповідальніших активних членів їх команд. Для найкращого результату ми радимо брати участь 2-3 (або більше) працівникам закладу, щоб безпосередньо на тренінгу можна було разом пропрацювати стратегію, ваші гострі питання і разом впроваджувати результати в щоденній роботі.
Також — не забувайте, що будь-який тренінг це можливість наживо поспілкуватись з колегами та експертами, щоб разом обговорити проблеми і питання, що вас хвилюють.

Будьте активними! Готуйте питання! Йдіть до цілі!

До початку конференції «БЕЗ ЧОГО НЕ МОЖЕ БУТИ УСПІШНОГО ГОТЕЛЮ І РЕСТОРАНУ?» залишилося:
  • 00

    Днів

  • :
  • 00

    Годин

  • :
  • 00

    Хвилин

  • :
  • 00

    Секунд

Trainig
СУПЕР БОНУС!
Зареєструйтеся
до 4 грудня

І ваш заклад буде особисто проаналізований спікерами і ви вже на тренінгу дізнаєтесь, що вам варто зробити, щоб результати були кращими!

Реєструйтесь, Приходьте разом! І почніть вдосконалюватись вже сьогодні!

Реєстрація

Спікери

  • Тетяна Гончаренко
    Тетяна Гончаренко

    Досвідчений готеляр, топ менеджер і консультант. Заступник Голови Громадської ради при управлінні туризму м. Львова. Фахівець зі стратегічного маркетингу, планування та розвитку готелів та ресторанів. У готельно-туристичній індустрії з 2000 року. Як директор з маркетингу та розвитку мережі готелів «7 Днів», «Трускавецькурорт» та ін. керувала номерним фондом від 38 до 2180 номерів в Трускавці, Кам’янці-Подільському, Києві, Львові, Саках, Запоріжжі…

    Організатор подій, унікальний фахівець готельного подієвого маркетингу.

    Співвласник проекту «Знайдено в Україні» — проекту, який робить життя цікавішим, а сервіс — кращим! Спікер і організатор спеціалізованих тренінгів для готелярів.

  • Андрій Магалецький
    Андрій Магалецький, К.е.н.

    Заступник управляючого ресторанами мережі готелів «Рейкарц». Співвласник мережі креативних пабів (Київ). Працює в ресторанно-готельній індустрії з 2002 р. Отримав досвід щодо ефективного ведення ресторанного бізнесу від рестораторів і кулінарів в США.

    Консультант із запуску, ребрендінгу і просування ресторанів. У його портфелі вже більше 10 ним відкритих і успішно працюючих ресторанів різних форматів в Києві, Вінниці, Черкасах, Сумах, Чернігові, Львові, Дніпрі.

    Учасник теле-проекту Найкращий ресторан з Русланом Сенічкіним. «Успішний ресторан при готелі — фантазії? Реальність!»

Наше завдання:
Допомогати готелям знайти гроші.
Ставити нові, вищі, сміливіші цілі і досягати їх!
Допомогти отримати більший прибуток!

Наш слоган:
«Нема нічого неможливого! Якщо то робити разом!»

Програма семінару: (в програмі можливі незначні зміни)

«БЕЗ ЧОГО УСПІШНОМУ ГОТЕЛЮ ТА РЕСТОРАНУ НЕ БУТИ?»

  • 10:00 – 10:50
    Тетяна Гончаренко

    Що таке успіх ? Які його критерії?

    Який KPI бізнесу? Завантаження чи прибуток? Демпінг чи лімітовані продажі? Яка стратегія вашого бізнесу і чи є вона? Кому і що ми продаємо?

  • 11:00 – 11:30
    Тетяна Гончаренко

    Не університетом єдиним…
    Що особливого в чернівецькому регіоні? Як його продавати? Яка вона — УТП (унікальна торгова пропозиція) Чернівців?

    Інтерактивний брейнстормінг

  • 11:30 – 12:00

    Перерва на каву

  • 12:00 – 14:00
    Андрій Магалецький

    «Я знаю як зробити ресторан успішним!»

    Модель успішного ресторану. Маркетингові фішки. Акції та інструменти зростання продаж в ресторанах. Тренди. Нові горизонти розвитку.

  • 14:00 – 15:00

    Перерва на обід

  • 15:00 – 16:30
    Андрій Магалецький

    Інвестуєте в ресторан — інвестуйте правильно!

    Економіка ресторану, як її правильно рахувати. Коли ресторан повинен почати заробляти. Як зробити так, щоб ресторан почав заробляти більше за готель?? Персонал - найбільший актив та конкурентна перевага ресторану. KPI для лінійних працівників та керівників.

  • 16:30 – 17:00

    Перерва на каву

  • 17:00 – 18:00
    Тетяна Гончаренко

    Клієнтоорієнтованність

    Що це, яка роль, в яких службах вона потрібна і хто в готелі цим має займатись. Як налаштувати клієнтоорієнтованний сервіс?

Організатор

Организаторы
Trainig
Знайди безмежні можливості в нових знаннях!

Чекаємо Вас 12 грудня до 10:00 в готелі «Буковина» (конференц-зала)

Реєстрація

Як до нас дістатися?

Чекаємо Вас 12 грудня до 10:00 в готелі «Буковина» (конференц-зала)

м.Чернівці,
вул.Головна, 141,
Готель «Буковина»

Реєстрація